Carpentum Oy

Palvelumme

Me palvelemme sinua henkilökohtaisesti
Me palvelemme sinua henkilökohtaisesti.

 

 • Asiantunteva Fennoa kumppani

  Fennoa on taloushallinnon ohjelmisto, joka on tehty yritysasiakkaalle erittäin helppokäyttöiseksi. Se suoraviivaistaa monia taloushallinnon tehtäviä, poistaen erilaisten automaatioiden avulla monenlaisia manuaalisia työvaiheita. Fennoan avulla varmistatkin, ettei taloushallinnon käänteiden ihmettelyyn kulu ylimääräistä aikaa.

  Fennoan ohjelmiston eri osa-alueet muodostavat saumattoman ja loogisen kokonaisuuden. Kaikki tarvittavat toiminnot ja dokumentit löytyvät samasta paikasta. Yhteistyö on tehokkaimmillaan, kun kaikki voivat käyttää samaa ohjelmistoa. Yhteiskäyttöisyys mahdollistaa myös joustavuuden tehtävien jaossa, jolloin tilitoimistona voimme tarvittaessa sijaistaa taloustehtävistä vastaavaa henkilöänne.

  Fennoan ohjelmistoon sisältyvät: · Myynti- ja ostolaskut · Matka- ja kululaskut · Palkat · Pankkitoiminnot · Sähköinen allekirjoitus · Sähköinen arkistointi · Integraatiot ja Fennoa API · Mobiilisovellus, jossa mm.kuittien kuvausmahdollisuus.

  Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä sopisiko Fennoa myös teille!

 • Kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitus

  Hyvin hoidettu taloushallinto tuottaa yritykselle merkittäviä lisätyökaluja päätöksenteon tueksi ja parantaa yrityksen arvoa.

  Kirjanpidon ulkoistaminen tilitoimistolle vapauttaa yrityksen ja yrittäjän resursseja varsinaiseen liiketoimintaan. Ajattelemme, että tilitoimisto ja kirjanpitäjä ovat yrittäjän tärkeimpiin lukeutuvia yhteistyökumppaneita.

  Noudatamme hyvää kirjanpitotapaa ja olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Räätälöimmme palvelumme ja käytettävät järjestelmät aina asiakasyrityksen tarpeita vastaaviksi.

  Tarjoamme kirjanpidon ja taloushallinnon palveluita kokonaisvaltaisesti yritystoiminnan eri vaiheisiin ja tarpeisiin. Asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa pienistä ja keskisuurista omistajavetoisista yrityksistä.

  Kysy rohkeasti lisää taloushallinnon palveluistamme!

 • Taloushallinnon konsultointi: Veroneuvonta, yhtiö-oikeudelliset asiat, yritysjärjestelyt

  Carpentum Oy:n yli kahdenkymmenen toimintavuoden aikana olemme saaneet olla mukana asiakasyrityksiemme liiketoiminnan eri vaiheissa.

  Yli 65% asiakasyrityksistämme ovat tehneet yhteistyötä kanssamme yrityksen perustamisasiakirjojen laadinnasta alkaen. Meillä on ollut ilo ja kunnia seurata asiakasyritystemme kasvua ja kehitystä.

  Yritystoiminnan eri vaiheissa tulee usein vastaan kysymyksiä, joita on hyvä miettiä myös taloushallinnon näkökulmasta.

  Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi:

  - Liiketoiminnan kehittäminen ja sen mukanaan tuoma byrokratia, kirjanpito- tai verovelvoitteet, erilaiset lupa-asiat, tukihakemukset ja kannattavuuslaskenta
  - Yrityksen osto ja myynti
  - Yhtiömuodon muutokset
  - Sukupolvenvaihdokset
  - Yritystoiminnan lopettaminen
  - Yritysjärjestelyt
  - Verosuunnittelu (yritys ja henkilöverotuksen optimointi)

  Tarjoamme taloushallinnon ja konsultointia, veroneuvontaa, yritysjärjestelyitä sekä apua yhtiöoikeudellisissa asioissa yhteistyössä laajan kumppaniverkostomme kanssa.

  Miten voisimme auttaa sinun yritystäsi?

  Ota yhteyttä!

 • Palkkahallinto

  Palkkahallinto

  Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita, kustannustehokkaita ja aina asiakkaamme tarpeisiin räätälöityjä palkkahallinnon sekä henkilöstöhallinnon ratkaisuja.

  Toimimme luotettavana yhteistyökumppanina ja huolehdimme puolestanne siitä, että kaikki lakisääteiset ja työehtosopimuksiin perustuvat velvollisuudet hoidetaan tarkasti ja ammattitaitoisesti.

  Palkkahallinnon palvelumme kattavat laajasti koko palkanlaskennan prosessin ja siihen liittyvät eri osa-alueet.

  Kartoitamme aina asiakaskohtaisesti palkkahallinnon tarpeet ja konsultoimme mielellämme palkanlaskennan prosessien hiomisessa mahdollisimman sujuviksi ja asiakkaan näkökulmasta kustannustehokkaiksi.

  Noudatammetoiminnassamme ehdotonta luottamuksellisuutta. Palkkahallinnon asiantuntijamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia tekijöitä, jotka hallitsevat myös laajasti erilaiset palkanlaskennan ohjelmistot.

   

 • Aloittavan yrittäjän neuvontapalvelut, yrityksen perustamistoimenpiteet

  Tarjoamme kokonaisvaltaisia 'avaimet käteen' palveluita yrityksen perustamistoimenpiteisiin ja yritystoiminnan aloittamiseen liittyen.

  Olemme toimineet yli 10 vuotta osana YritysEspoon asiantuntijaverkostoa. Tarjoamme YritysEspoon asiantuntijalähetteillä maksutonta neuvontaa aloittaville yrityksille.

  Kysy rohkeasti lisää yrityksen perustamispalveluistamme!

  Ota yhteyttä!