Carpentum Oy

Palvelumme

 • Kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitus

  Hyvin hoidettu taloushallinto tuottaa yritykselle merkittäviä lisätyökaluja päätöksenteon tueksi ja parantaa yrityksen arvoa.

  Kirjanpidon ulkoistaminen tilitoimistolle vapauttaa yrityksen ja yrittäjän resursseja varsinaiseen liiketoimintaan. Ajattelemme, että tilitoimisto ja kirjanpitäjä ovat yrittäjän tärkeimpiin lukeutuvia yhteistyökumppaneita.

  Noudatamme hyvää kirjanpitotapaa ja olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Räätälöimmme palvelumme ja käytettävät järjestelmät aina asiakasyrityksen tarpeita vastaaviksi.

  Tarjoamme kirjanpidon ja taloushallinnon palveluita kokonaisvaltaisesti yritystoiminnan eri vaiheisiin ja tarpeisiin. Asiakaskuntamme muodostuu pääasiassa pienistä ja keskisuurista omistajavetoisista yrityksistä.

  Kysy rohkeasti lisää taloushallinnon palveluistamme!

 • Taloushallinnon konsultointi: Veroneuvonta, yhtiö-oikeudelliset asiat, yritysjärjestelyt

  Carpentum Oy:n yli kahdenkymmenen toimintavuoden aikana olemme saaneet olla mukana asiakasyrityksiemme liiketoiminnan eri vaiheissa.

  Yli 65% asiakasyrityksistämme ovat tehneet yhteistyötä kanssamme yrityksen perustamisasiakirjojen laadinnasta alkaen. Meillä on ollut ilo ja kunnia seurata asiakasyritystemme kasvua ja kehitystä.

  Yritystoiminnan eri vaiheissa tulee usein vastaan kysymyksiä, joita on hyvä miettiä myös taloushallinnon näkökulmasta.

  Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi:

  - Liiketoiminnan kehittäminen ja sen mukanaan tuoma byrokratia, kirjanpito- tai verovelvoitteet, erilaiset lupa-asiat, tukihakemukset ja kannattavuuslaskenta
  - Yrityksen osto ja myynti
  - Yhtiömuodon muutokset
  - Sukupolvenvaihdokset
  - Yritystoiminnan lopettaminen
  - Yritysjärjestelyt
  - Verosuunnittelu (yritys ja henkilöverotuksen optimointi)

  Tarjoamme taloushallinnon ja konsultointia, veroneuvontaa, yritysjärjestelyitä sekä apua yhtiöoikeudellisissa asioissa yhteistyössä laajan kumppaniverkostomme kanssa.

  Miten voisimme auttaa sinun yritystäsi?

  Ota yhteyttä!

 • Palkkahallinto & HR

  Palkkahallinto

  Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita, kustannustehokkaita ja aina asiakkaamme tarpeisiin räätälöityjä palkkahallinnon sekä henkilöstöhallinnon ratkaisuja.

  Toimimme luotettavana yhteistyökumppanina ja huolehdimme puolestanne siitä, että kaikki lakisääteiset ja työehtosopimuksiin perustuvat velvollisuudet hoidetaan tarkasti ja ammattitaitoisesti.

  Palkkahallinnon palvelumme kattavat laajasti koko palkanlaskennan prosessin ja siihen liittyvät eri osa-alueet.

  Kartoitamme aina asiakaskohtaisesti palkkahallinnon tarpeet ja konsultoimme mielellämme palkanlaskennan prosessien hiomisessa mahdollisimman sujuviksi ja asiakkaan näkökulmasta kustannustehokkaiksi.

  Noudatammetoiminnassamme ehdotonta luottamuksellisuutta. Palkkahallinnon asiantuntijamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia tekijöitä, jotka hallitsevat myös laajasti erilaiset palkanlaskennan ohjelmistot.

  HR

  Hyvä henkilöstöjohtaminen ja HR-prosessien hallinta ovat tänä päivänä yksi yrityksen tärkeimmistä kilpailutekijöistä työnantajamarkkinoilla.

  Autamme asiakkaitamme läpi koko työsuhteen elinkaaren erilaisissa henkilöstöjohtamisen kysymyksissä.

  Yrityksen alkuvaiheessa on tärkeää huomioida, että kaikki hallinnolliset henkilöstöasiat (mm. työsuhdeasiat, lakisääteiset työnantajavelvollisuudet) tulevat hoidetuksi työsopimuslain sekä yhteistoimintalain mukaisesti.

  Yrityksen kasvaessa, mm. rekrytointiin ja resursointiin liittyvät asiat sekä henkilöstön kehittämiseen, työtyytyväisyyteen ja esimiestyöhön liittyvät kysymykset nousevat hyvin usein esille.

  Autamme kaikissa henkilöstöhallintoa koskevissa asioissa mielellämme.

  Kysy rohkeasti lisää henkilöstöhallinnon palveluistamme!
  Emmi Kotolampi (09 8676 5110, emmi.kotolampi(a)carpentum.fi) tai pyydä tarjous lomakkeella.

 • Aloittavan yrittäjän neuvontapalvelut, yrityksen perustamistoimenpiteet

  Tarjoamme kokonaisvaltaisia 'avaimet käteen' palveluita yrityksen perustamistoimenpiteisiin ja yritystoiminnan aloittamiseen liittyen.

  Olemme toimineet yli 10 vuotta osana YritysEspoon asiantuntijaverkostoa. Tarjoamme YritysEspoon asiantuntijalähetteillä maksutonta neuvontaa aloittaville yrityksille.

  Kysy rohkeasti lisää yrityksen perustamispalveluistamme!

  Ota yhteyttä!